tiistai 3. huhtikuuta 2012

Uusia suunnitelmia...

Nyt on vierähtänyt ihan luvattoman paljon aikaa viimeisestä päivityksestä... Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan :) Viimeiseen kuukauteen on mahtunut huisin paljon kaikkea. Fanin sulhaskuviot menivät ihan pyllylleen, ollaan etsitty uutta sulhoa, odoteltu juoksuja, treenailtu agilityä, Lyytin osalta mietitty kesän näyttelykalenteria ja ehdin myös viikonloppuna käydä Kasvattajan peruskurssin.

Aloitetaan vaikka Fanin sulhaskuvioista. Meillä oli tosiaan katsottuna 3 urosta Vaasasta, joista kaikki vaikuttivat hyviltä ja mielenkiintoisilta vaihtoehdoilta, kuitenkaan näistä kukaan ei voinut toimia Fanin sulhona yllättäen ilmenneiden ongelmien vuoksi. Minun osaltani alkoi siis uusien ehdokkaiden metsästys ja onneksi sellainen löytyikin :) Käytiin viime vkonloppuna tapaamassa tätä sulhaskokelasta ja olenkin nyt oikein tyytyväinen tähän valintaan! Uros harrastaa agilityä ja oli kaikin puolin komea poika!
Laittelen lisää infoa, kun Fani-neiti lopettaisi juoksujensa panttaamisen :D Nyt ollaan jo tosiaan yli kuukausi odoteltu, eikä vieläkään mitään.. Jos joku löytää Fanin kadonneet juoksut, niin käskekää tulla takaisin tänne ;)

Agilityssä ollaan Fanin kanssa yritetty treenailla keppejä ja keinua. Keppien sisäänmeno ja muutaman kepin pujottelu onnistuu jo melko hyvin. Keinu puolestaan ei ota edistyäkseen, Fani vain rynnii sen läpi mitään sen kummemmin ajattelematta...Toivotaan, että se joskus tajuaa, miten oikeasti kuuluu mennä :D
Lyytillä on ollut muutaman vkon tauko aksailuista. Alkeiskurssi saatiin tytön kanssa kunnialla päätökseen ja tällä viikolla päästään aloittamaan jatkokurssi. Olen myös miettinyt Lyytin tulevan kesän näyttelykalenteria, tarkoitus olisi näillän näkymin osallistua 9.6 Erkkariin, 29.7 Pori KVhen ja 6.8 Honkajoen ryhmänäyttelyyn.
Fani näyttelyihin osallistuminen riippuu mahdollisista pennuista..

Viime vkonloppuna oltiin tosiaan Suomessa katsomassa Fanin sulhaskokelasta ja samalla suoritin Kasvattajan peruskurssin. Se järjestettiin Sastamalassa 31.3-1.4. Nyt olisi enää päätettävä kennelnimi ja laitettava paperit menemään. Tuntuu uskomattoman hienolta olla taas yksi askel lähempänä unelmaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti