tiistai 14. elokuuta 2012

Pennut 8vkoa

Niin on aika vierähtänyt ja alkaa olla aika saattaa pennut maailmalle uusiin seikkailuihin. Kaikki kakarat ovat löytäneet kodin ja Amiraali, tutummin Arska, lähti jo sunnuntaina uuden perheensä hoiviin Koskenkorvaan.
Vähän haikealta tuntuu, mutta onneksi Adonis herra jää vanhempieni luo meitä viihdyttämään :)
Tässä vielä jokainen pentu esiteltynä kuvien kera.

AMIRAALI eli ARSKA
Arska lähti Ilmajoen Koskenkorvaan Susannan perheen uudeksi jäseneksi. Uudessa kodissa Arskan olisi tarkoitus aloittaa terapiakoiran ura Susannan työkaverina :) Myös näyttelykehissä tätä herraa saatetaan tulevaisuudessa nähdä!
Arska on luonteeltaan kaikkien kaveri, joka ei kyllästy pusuttelemaan ihmisiä. Herra on koko pienen ikänsä ollut pentueen suurin, niin kokonsa kuin luonteensakin puolesta. Arska ei turhista hötkyile, eikä ole liian tosikko. Otti aina sisarustenkin pärinät huumorilla :)
Painoa herralla oli lähtiessään n. 2 300g.ALKU eli ALPO
Alpo lähtee perjantaina uuteen kotiinsa Espooseen Hannan ja hänen avopuolisonsa luokse.
Alpo tulee olemaan perheen ainoa koira, joten huomiotta ei varmasti tarvitse olla :) Tulevaisuudessa herra pääsee harrastamaan agilityä ja/tai tokoa.
Alpo on luonteeltaan, Arskan lisäksi, pentueen tasaisin tapaus. Pärisee ja leikkii sisarusten kanssa, minkä kerkiää ja tulee aina ensimmäisenä luokse häntä heiluen, kun kutsutaan :) Alpo rakastaa myös pussailua!
Herran paino 8 viikkoisena oli 2050g
AMOR
Amor muuttaa Kuopion lähelle Tiinan perheeseen maalle. Amorilla ei tule olemaan leikkikavereista pulaa, sillä perheessä asustaa 5 poikaa :)
Amor on luonteeltaan höpsö huumoriveikko ja mahdottoman leikkisä. Energiaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa!
Amorilla on todella hieno turkki, poika on edelleen ihan lyhyessä karvassa :) En tiedä, mistä moisen on perinyt, kun emällä ja isällä ei turkin kasvun kanssa ole ollut ongelmia... Pikemminkin toisin päin :D
Amor on valloittanut kasvattajan sydämen ihan kokonaan, ihana pieni mies <3
Amorin paino 8 viikkoisena 2000g.
AARRE
Neiti Aarre lähtee Espooseen Tuijan ja hänen miehensä perheeseen. Uudessa kodissa neitiä odottaa myös 3 vuotias cairnherra Nero.
Aarre on elämänsä vaikean alun jälkeen kasvanut ja kehittynyt hurjasti! Neiti on aikamoinen tärrä ja laittaa pojat kuriin helposti. Luonnetta ei tältä tytöltä puutu, eikä "oman arvon" -tunnetta ;)
Aarteen paino 8 viikon iässä on 1620g.
ADONIS
Adonis jää minulle ja vanhemmilleni yhteisomistukseen. Herran asuinpaikkana pysyy Noormarkku, jossa hänen pääasiallisina isäntinään toimivat vanhempani. Adonis pääsee tulevaisuudessa kokeilemaan taitojaan TOKOssa ja mahdollisesti jäljellä. Herraa tullaan näkemään myös näyttelykehissä :)
Adonis on täysin nimensä veroinen kaveri ja pentueen todellinen jätkä. Adonis pärisee ja puree toisia pentuja, jos niiden touhut eivät herraa miellytä. Poitsu ilmaisee myös selvästi, jos joku on "hänen omaansa", herra siis tuskin tulee olemaan mikään helppo tapaus.
Jännityksellä jään seuraamaan, mitä tästä äijästä kasvaa :)
Adonis painoi 8 viikkoisena 2200g.
Loppuun vielä kuvia pentujen ulkoilu hetkestä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti