torstai 8. marraskuuta 2012

Tarto KV 3.-4.11

Meillä hurahti marraskuun ensimmäinen viikonloppu näytelmissä täällä Tartossa. Mari ja Pete saapuivat pe-la välisenä yönä ja lauantaiaamuna otettiin nokka kohti näyttelypaikkaa.
Lyytin osalta lähdettiin metsästämään 2 junSERTiä(tämä näyttely kun oli viimeinen mahdollisuus ne saada). Fanille tämä oli ensimmäinen näytelmä pentujen jälkeen ja valitettavasti neidin turkki ei ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa. Neidin kanssa mentiin siis vaan hillumaan ja harjoittelemaan esiintymistä :)

Lauantaina tuomarina toimi Shaun Watson, Kyprokselta.
Lyyti ERI, JUN2 (pöh ja pah), PN 7
"Tall female, but good porportions, strong head, strong neck, nice coat texture, moves well"

Fani ERI, AVO2, PN 5
"could be a little bit more terrier character in table, happy dog in floor, feet could be better??(kirjurilla hieman epäselvä käsiala), nice size, good ears, nice expression, topline ok, could be more wide behind"
Fanin ERIin olin ihan super tyytyväinen tuon karvan takia! :) Ja muutenkin neiti esiintyi todella iloisesti ja reippaasti (tämän kanssa kun on hieman ollut ennen ongelmia). Pöydällä seisomista pitää treenata ja paljon!
Luulen, että Fani yhdistää pöydällä olemisen nyppimiseen. Aina kun joku muu lähestyy toiselta puolelta, Fani alkaa nojata minuun ja yrittää lähteä karkuun pöydältä. Muutenkin se jännittyy todella paljon, kun joku tulee koskettelemaan pöydällä.. Fanin mielestä se on niin hirmuisen kamalaa ja ahdistavaa :D

Sunnuntain tuomari oli Phyllis Poduschka-Aigner, Itävallasta.
Lyyti ERI, JUN1, junSERT ja ROP-juniori, PN 6
"big, correct porportions, good head, good eyes, correct topline, good chest, correct angulations, v.good movment"
Lyytin junSERT ei hirveästi jaksanut mieltä lämmittää, me kun ei ehditä sitä 3.SERTiä enää saada. Nyyh, olisi pitänyt ilmottaa neiti myös sunnuntaille sinne Rakvereen.. Samperi :D
Jotain hyvää sentään, sillä mielestäni nuo 2 junSERTiä muuttuvat 1 aikuisten SERTiksi :)
Oon kyllä ihan uskomattoman tyytyväinen Lyyperiin, se esiintyy aina niin hienolla draivilla ja innolla <3

Fani EH, AVO 3
"Correct size , slightly uprising topline because angulations in the rear a bit too straight, correct head, moderate chest and bones, outstanding elbows in stand and movement"
Fani esiintyi jälleen tosi hienosti ja liikkui mielestäni erinoimaisesti! Pöytä tuotti jälleen ongelmia..

Pete oli molempina päivinä hienosti ERI, AVO1 ja PU3 :)

Nyt tytöillä on hetken näyttelytauko, seuraavan kerran mennään kehiin tammikuussa täällä Tartossa.
Agilityä on käyty molempien kanssa reenailemassa kerran viikossa. Fanilla on edelleen ihan mahdoton draivi ja meininkin päällä. Välillä mennään niin kovalla halulla, ettei kuulla mun huutoja ja katsota ohjausta :D
Lyyti on myös alkanut syttyä touhuun ja vauhtia on tullut ihan mukavasti lisää. Esteitä neiti ei vielä kauheasti itsenäisesti hae, mutta hiljaa hyvää tulee,vai mitä :)

Fanin pennut täyttävät pian jo 5 kk ja kuulemma jokaisen ipanan sisällä asuu kunnon pieni terrieri! Vauhtia ei keneltäkään puutu :) Yritän saada pentusista jossain vaiheessa kuvia tänne blogiin.
Hupi on aloittanut pentukoulun ja on kuulemma nopea oppimaan :) Herran näyttelyuran olisi tarkoitus alkaa ensivuoden alussa.

Loppuun vielä kuvia näytelmistä. Ja Marille hurjan iso kiitos hauskasta seurasta ja kuvista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti