lauantai 5. tammikuuta 2013

Uuden vuoden uudet kujeet

Taas on ehinyt kaikkea tapahtua pienten cairnien elämässä..
Ennen joulua neideille puhkesi pirun sitkeä ja inhottava yskä, mistä lie sellaisen saaneet..
Lyyti joutui yöksi klinikallekin, kun ei meinannut yskimiseltä saada enää henkeä :/ Antibiootti apuna tästäkin episodista selvittiin ja nyt ollaan taas terveiden kirjoissa :)

Jouluna meillä oli Noormarkussa kunnon tohinaa, kun Fanin, Lyytin ja Hupin lisäksi joukkoon saapui hetkeksi Fanin toinen pentu Arska. Arska on luonteeltaan yhtä ihana, kuin pentunakin oli! Kaikkien kaveri ja pusuttelun mestari :) Kokoa ei myöskään tältä pojalta puutu, taitaa edelleen olla pentueen isoin ja vantterin poika!

Arska (Amiraali)


Hupi poseeraa

Veljekset kuin ilvekset?

Fanin mielestä pojat olivat todella oksettavia ja niille piti koko ajan murista ja näyttää hampaita, jos tulivat metriä lähemmäksi arvon rouvaa.. Lyyti puolestaan paini poikien kanssa menemään minkä ehti :)
Uusi vuosi ja rakettien paukuttelu meni koirien osalta suht hyvin. Lyyti ei välittänyt mitään ja pojat välillä haukkuivat. Fania vähän jännitin, kun vuosi sitten se oli ihan kauhuissaan paukuttelusta ja läähätti vaan sängyn alla. Tänä vuonna rouva oli ainoastaan jonkin verran levoton, eikä suostunut klo.18 jälkeen harkitsemaankaan ulos menoa. Muuten jopa nukkui rauhallisesti omalla paikallaan, huh!Hyvää ja riehakasta alkanutta vuotta 2013 toivottaa Noormarkun cairnijengi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti