torstai 18. huhtikuuta 2013

Hupin näyttelydebyytti ja muuta mukavaa

Kirjoittaminen on taas lahjakkaasti jäänyt todella vähälle... Nyt on ollut hirveästi kaikkea härdelliä, erityisesti huolta on aiheuttanut Fanin yhtäkkinen sairastuminen, josta kerron seuraavassa postauksessa lisää!
Keskitytään ensin kivempiin juttuihin :)

Muutama viikko sitten vanhempani tulivat Hupin kanssa vierailulle tänne Tartoon. Alunperin oli tarkoitus viedä Fani ja Hupi näyttelyyn Narvaan 23.3, mutta Fanin sairastuttua sain vaihdettua Lyytin tilalle.
"Maalla kasvanut" Hupi oli aivan sekaisin näyttelypaikalla. Se ei tiennyt minne päin olisi mennyt, kun koiria oli niin paljon ympärillä ja herra olisi halunnut käydä jokaiselle sanomassa heipat :D Kehään mentäessä Hupi oli hieman rauhallisempi, mutta liikkeessä se välillä yritti hyökiä mihin sattuu.. Pöydällä herra seisoi todella hienosti ja hampaat näytti hyvin. Tuloksena tällä kertaa ERI ilman SAta.
Lyyti meni Hupin jälkeen kehään ja esiintyi taas kerran kuin oppikirjassa. Neidin kanssa on niin kiva esiintyä ja harrastaa! Lyyti tekee asiat aina täysillä ja tosissaan. Tuomari napisi Hupin turkista, kun on pitkä selkäinen koira, pitää turkin olla lyhyempi. Kun nostin Lyytin pöydälle, hän totesi "This is the right kind of dog, beautiful and modern type of trimming". Meinasin sanoa takaisin, että edellisenä iltana siistin neidin korvat ja tassut, muuten turkkiin ei ole koskettu sitten Latvian reissun :D
Lyytille mahtavasti tuloksena AVO ERI1+SA, PN1+SERT ja ROP!
Käytiin vielä iltapäivällä ryhmäkehässä, mutta siellä ei sen kummempaa menestystä tullut.

Tuomarina toimi Viva-Maria Soleckyj-Spunar ja hän arvoteli Hupin näin
"typical expression of head, very long corpus topline without ....., typical front, pasterns are too soft, exc.angulations of back, thanks to contribution of back legs his movement is with full harmony, exc. structure of construction"

Lyytin arvostelu kuului näin
"good condition of musculation, small ears, exc. construction of back & corpus, exc. underline, exc. construction of front, exc. movment, very nice model of female"

Vihdoin sain myös kennelliitolta kirjeen, että kennelnimeni on hyväksytty :) Tästä lähtien meidän jengin tunnistaa kennelnimestä Woohoo!

Lyytiä tympi ootella..


Lyyti ryhmäkehässä

Hupin kotiposeeraus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti