tiistai 22. lokakuuta 2013

Sitä sun tätä

Lyytin kanssa piipahdettiin 13.10 luonnetestissä Raumalla. Pisteitä kertyi mukavat 130. Tässäkin tapauksessa Lyyti oli ääripäiden koira, joko pisteet olivat todella hyvät tai todella huonot.. Kaikkia tuomarin mielipiteitä ja pisteytyksiä en voi kyllä omien kokemuksien perusteella Lyytistä allekirjoittaa, mutta kaiken kaikkiaan luonnetesti oli hauska kokemus. Oli mielenkiintoista nähdä, miten Lyyti kokeessa olevissa tilanteissa toimi. Videon latailen myöhemmin jahka sen saan itselleni :)
Tässä kuitenkin Lyytin pisteet eriteltyinä:

Toimintakyky: Pieni -1
Terävyys: Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua +3
Puolustushalu: Kohtuullinen, hillitty +3
Taisteluhalu: Suuri +3
Hermorakenne: Hieman rauhaton +1
Temperamentti: Vilkas +3
Kovuus: Pehmeä -2
Luoksepäästävyys: Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin +3
Laukauspelottomuus: Laukausvarma +++
 
Lyytin kanssa käytiin myös viime vkonloppuna(19.-20-10) Rakveressa näyttelyssä. Lauantaina se viimeinen SERT oli niin lähellä(AVO1 ERI SA + PN2). Sunnuntaina taas kovin kaukana (EH). Kyllä pistää vähän masentamaan, miten voi olla näin vaikeaa saada se viimeinen :D Noh, ei tässä auta kuin mennä eteenpäin kohti uusia pettymyksiä.. Kyllä se joskus vielä saadaan!

Fani ei ole päässyt näyttelyihin tai muihin "kivoihin" juttuihin mukaan. Nyt alkaa valeraskaus olla voitettu ja Fani on piristynyt ihan silmissä! Siitä on tullut sellainen leikkisä ja innokas oma itsensä, en kyllä muista koska viimeksi se olisi tuollainen ollut, ihanaa :) Fani osallistuu seuraavan kerran näytelmin 11.-12.01.2014. Tartossa on tuolloin kaksi päiväinen näyttely ja Hupi tulee myös mukaan :)
Nyt kun valeraskaus on ohi, pitäisi Fani viedä steriloitavaksi. Alustavasti olen suunnitellut ajankohdaksi marraskuun alkua/puoliväliä.

Loppuun vielä video, jonka väkersin aikani kuluksi Fanin toipumisesta. On se vaan sitkeä pieni koira, ei voi jälleen kerran muuta todeta! <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti