tiistai 26. marraskuuta 2013

Sterkka ja agilityä

Ollaan vierailulla Noormarkussa ja vihdoin on aikaa kirjotella taas tyttöjen kuulumisia.
Aloitetaan Fanista. Fani kävi meidän koululla 8.12 steriloitavana. Leikkaus meni tosi hyvin ja haavan paraneminen on edennyt myös todella hyvin!
Viikon verran Fani oli "sairaslomalla", eli ulkoiltiin remmissä ja koitettiin välttää turhaa hyppimistä. Nyt pari viikkoa neiti on painellut menemään niin kuin ei mitään. Hirveän iloinen ja leikkisä siitä on tullut, kun ei hormoonit enää haittaa menoa :)

Fani leikkauksen jälkeen

Haava viikko leikkauksen jälkeen
Lyyti puolestaan teki juoksut lokakuun lopulla. Ne eivät olleet normaalit juoksut, sillä verta tuli vain hieman muutamana päivänä ja se vähäinen, mitä tuli oli todella hailun väristä. Tärppejä neiti kyllä näytti n. 7 päivän tienoilla, mutta harmiksi samaan aikaan Lyytille tuli jonkilainen vatsatauti, eikä sitä uskallettu astuttaa(juoksu oli myös niin kummallinen, ettei siitä olisi kannattanut astuttaa). Taudin takia valvottiin sitten 4 yötä ja päivää, käytiin myös koululla verikokeissa ja vietiin ulostenäyte. Niissä kuitenkaan ei ollut mitään ja 4 päivän ripskan jälkeen alkoi tilanne näyttää jo paljon paremmalta :)
Jotain kivaakin kuitenkin, Juha Orenius kävi valmentamassa meitä Tartolaisia 9.-10.11. Lyytin kanssa osallistuttiin 9.11 ja kyllä olikin hyvät treenit! Paljon saatiin vinkkejä ja taas tuli ihan uudenlaista innostusta harrastamiseen :) Ja täytyisi sitä omiinkin jalkoihin saada lisää vauhtia..
Tulevana lauantaina Lyyti menee taas käymään näyttelyissä Narvassa. Pidetään sormet ja varpaat ristissä, josko jo tärppäisi :P Loppuun vielä aksavideo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti