sunnuntai 1. joulukuuta 2013

FI, EE ja LV MVA!!

Vihdoin ja viimein se sitten saatiin!!
Ei ollut turha Narvan näyttelyreissu eilen, vaikka vähän harmitti perjantaina lähteä klo.19.30 laivalla Helsingistä ja ajaa vielä sen jälkeen 2,5h Tallinnasta Narvaan. Hotellilla oltiin klo.01.00 ja aamulla klo.09.00 jo näyttelypaikalla, aikamoinen reissu! Mutta kyllä se kannattikin!
Näyttelyyn oli ilmoitettu vain 4 cairnia. Yksi junnu-uros, kaksi junnunarttua(joista toinen ei tullut paikalle) ja Lyyti ainoana avoimen luokan narttuna.
Lyyti oli ERI1+SA, PN1 ja kaiken kukkuraksi vielä ROP! :)
Tuomarina oli Catherine Lebret Ranskasta ja hän arvoi Lyytin näin:
"Exc. texture of coat, exc. muscles, correct angulations, exc. topline, good shoulders & neck & colour & grooming, beautiful face, exc. ears, exc. teeth, scissor bite, big mouth, complete and good movment"
Nyt vielä kennelliitoilta vahvistukset noille MVA- titteleille, niin saadaan homma viralliseksi ;)
 Itselle tuli eilen vähän tyhjä olo, kun Lyytin osalta on näyttelyiden tavoitteet saavutettu.. Olisiko meillä seuraavaksi sitten edessä agilityuran aloitus 1-luokassa ja ehkäpä luolakokeisiin osallistuminen? Katsotaan sitten, mihin siellä rahkeet riittää :) Ja toki Lyytiä vielä näyttelykehissäkin aina silloin tällöin tullaan näkemään.
Fanin kanssa metsästetään vielä tammikuussa sitä yhtä SERTiä ja Hupi voisi samalla myös avata tilinsä täällä Viron puolella..


Lyyti kävi myös meidän koulun 4. vuosikurssin ultraääni-praksassa koekaniinina. Halusin, että siltä ultrataan varmuuden vuoksi munasarjat, sen kummallisen juoksun takia, ettei siellä vaan ole mitään kystiä tms. Kaikki oli kuitenkin kunnossa ja sisäelimetkin oikeilla paikoillaan, joten keväällä voidaan huolettaa aloittaa astutuspuuhat :)

3 kommenttia:

 1. Onnitteluja, tuli sitten monta titteliä samalla kertaa :)
  t.Tiina

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kauan tätä saatiin odottaakin ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea!!! T. Pommiina

  VastaaPoista