maanantai 17. helmikuuta 2014

Mahti näyttelyt ja muuta mukavaa

Paljon on ehtinyt taas tapahtua cairnien elämässä vuodenvaihteen jälkeen. Yritän tähän koota pähkinän kuoressa ne tärkeimmät :)

Fanin ja Hupin kanssa pyörähdettiin Tartossa kaikkien rotujen näyttelyssä 11.-12.01. Reissu meni niin täysin yliodotusten, ettei sitä oikein tahtonut uskoakaan!
Lauantaina 11.01 Fani oli ERI1+SA, PN1, SERT ja ROP! Hupi ei jäänyt juurikaan huonommaksi, sillä herra oli ERI1+SA, PU1, SERT ja VSP! Fanista tuli myös tämän SERTin myötä EE ja LV MVA, jeij!!!
Tuomarina lauantaina toimi Anatoli Zhuk, Valko-Venäjältä ja hänen arvionsa kuuluivat näin:
Fani "Ex. type, ex. expression, littlebit short in straight upperarm, movement light, enough parallel and power, should be better in training"
Tämä viimeinen kohta johtui siitä, että Fania kiinnosti ekan ympyrän aikana haistella enemmän mattoa kuin kulkea eteenpäin :D
Hupi "Ex. type, nice head & expression, narrow chest elbow is under the body, movement light, close in front, ex. temperament"

Sunnuntaina itselläni ei ollut suuriakaan odotuksia lauantain menestyksen jälkeen, mutta toisin kävi.
Lauantai toisti itsensä ja Fani jälleen ERI1+SA, PN1 ja ROP sekä Hupi ERI1+SA, PU2, SERT ja VSP!
Hupilla nyt siis hienosti Viron puolelta kasassa 2 SERTiä, joten täytyy sitä viimeistä lähteä metsästämään herran täytettyä 2 vuotta :)
Sunnuntaina tuomaroimassa oli Magdalena Kozlowska Puolasta. Tässä koirien arvostelut:
Fani "v. shapely, ex. expression & temperament, v. well balanced, feminine head, correct topline & ribs, ex. tailset & carriage, springy movement, ex. coat"
Hupi "well balanced, g. expression, g. masculine head, ex. topline, g. chest, ex. coat, movment springy but action? is narrow"
Vaikka tulokset eivät olisi olleet näin hyviä, olisin silti ollut ihan super tyytyväinen koiruuksiin. Molemmat esiintyivät ihan mielettömän hyvin niin seistessä kuin liikkeessäkin! Mahti parvaljakko <3

Fani ja Lyyti aloittivat agilitytreenit Tero Strömbergin valmennuksessa Poriin muuton myötä ja hienosti molemmat neidit liitävät ja työskentelevät, kun pohjana ei ole upottava maneesin hiekka :D  Vuodenvaihteessa kolmikko siirtyi myös BARF-ruokintaan ja tuntuu, että se sopii jokaiselle erittäin hyvin! Hupille ja Lyytille maistuu ruoka huomattavasti paremmin kuin ennen, vatsat toimivat hyvin ja koirat tuntuvat olevan energisiä. Lyyti on nyt muuten virallisesti EE ja FI MVA, hih http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38233/11&R=4 ! Latvian valionarvo laitetaan hakuun samaan aikaan Fanin hakemuksen kanssa.
Tässä nyt varmaankin pääpiirteittäin meidän tammikuu..
Hauskaa kevään jatkoa kaikille! :)

Fantsu

Hupi

Lyyti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti