lauantai 11. helmikuuta 2012

Matkustelua

...sitä tosiaan tuli harrastettua koirien kanssa tammikuun pari viimeistä viikkoa. Tartu-Pori-Tartu matkailun lisäksi käytiin Fanin kanssa Turussa silmä- ja polvitarkastuksessa (terveet olivat) ja tervehtimässä Vaasassa 3 sulhasehdokasta ;) Kaikki 3 urosta olivat mahtikoiria ja nyt omistajalla onkin pitkät pohdinnat edessä, että kuka heistä olisi Fanille se kaikista sopivin.
Fanin juoksuja odotetaan alkavaksi helmi-maaliskuun vaihteessa ja kun sulho on valittu, voit lukea suunnitelmista lisää pentulaatikosta :) Minulle varmistui myös paikka kasvattajan peruskurssille maalis-huhtikuun vaihteessa, sitten saadaan hakea kennelnimeä!

Suomilomalla päästiin myös treenaamaan agilityä Tero Strömbergin ohjauksessa Agilityn Lumoa- hallille. Fani oli muutaman kuukauden tauon jälkeen hurjan innoissaan ja suoriutui tehtävistä kuin vanha tekijä. Omistaja sai taas olla ylpeä tästä superneidistä! Lyyti pääsi myös ihka ekaa kertaa aksa treeneihin. Harjoiteltiin putkea ja siinä samalla Lyyti treenaili kunniakierroksia kentän ympäri :)
Huomenna meillä alkaa täällä Tartossa myös agilitytreenit, Lyyti pääse alkeisryhmään ja Fani treenailee jatkoryhmässä niin kauan kuin se on mahdollista ennen juoksuja ja mahdollisia pentuisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti