keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Juoksut!!

Meillä on taas ollut jos jonkinmoista tapahtumaa viimeisen kuukauden aikana, mutta kaikkein tärkein ja hienoin juttu oli se, että Fani aloitti juoksut pari viikkoa sitten (vihdoinkin!) ja astutettiin onnistuneesti 20. ja 22.4 :) Sulhasena toimi Mari Reunasen omistama huisin hieno Candycairn Charlie Brown "Pete". Hänestä saatte lukea lisää pentulaatikko-sivulta heti kun saan sen tehtyä. Nyt vaan jänskätään,että pääsivätkö siemenet perille ja saadaanko me kesäksi taloon pennun tuoksua <3

Ennen Fanin juoksuja ehdittiin koirien kanssa käydä täällä Virossa keinoluolilla katsomassa kettua. Lyyti syttyi ensimmäisellä kerralla paremmin kuin Fani. Se haukkui todella vihaisesti ketun ollessa häkissä ja meni myös luolaan rohkeasti, ongelmaksi vain muodostui se, että Lyyti ei ymmärtänyt haukkua kettua itse luolassa. Fani puolestaan aluksi pelkäsi kettua,mutta saatiin sekin jossain määrin innostumaan, kun Lyyti tuli viereen rohkaisemaan omalla haukullaan. Fanille tulee nyt pentujen takia taukoa kettuiluun, mutta aivan varmasti mennään syksyllä taas uudelleen kokeilemaan. Lyytin kanssa käydään treenailemassa ja katsotaan mihin rahkeet riittää. Jos koiralta löytyy oikein kunnolla innostusta tähän hommaan, niin vien sen myös kesällä Suomessa keinoluolille.

 Kennelnimi -prosessissa olen myös edistynyt, sillä nyt on nimi päätetty ja lähetetty rotujärjestön hyväksyttäväksi :) Tähän loppuun vielä muutama kuva luolilta.

Luola

Lyyti ja kettu

Fani katselee kettua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti