tiistai 29. huhtikuuta 2014

Näyttelytähti Woohoo Alku

Blogi on viettänyt hiljaiseloa taas hetken verran.. Nyt kun oma työelämä on alkanut, tuntuu että viikot vain hujahtavat läpi, eikä ehdi kuin olla töissä ja touhuta koirien kanssa pakolliset päiväaskareet.
Hirveästi ei tämän hiljaiselon aikana ole koirien elämässä tapahtunut. Tyttöjen kanssa on edelleen kerran viikossa treenailtu agilityä. Fanin kanssa treenit sujuvat entiseen malliin, välillä tehdään mitä ohjaaja haluaa ja sitten taas sikaillaan ja touhutaan, mitä koira haluaa :D Lyyti puolestaan on mennyt ihan hurjasti eteenpäin! Se tekee koko ajan asiat täydellä kympillä ja työskentelee treeneissä yhdessä minun kanssa(toisin kuin tuo toinen turjake). Treenien vetäjä, Tero, jaksaakin joka kerta ihmetellä sitä, miten toinen ajattelee ja tekee kaiken niin tarkasti, kun taas toinen tekee vähän sinnepäin ja koheltaa paljon enemmän. Hyvä puoli tässä on se, että ohajaajana oppii huomattavasti enemmän kahden näin erilaisen koiran kanssa :)

Erikoisella persoonalla on erikoiset tavat <3

Hupi kävi muutama viikko sitten silmä- ja polvitarkastuksessa. Silmät olivat terveet ja polvet (hieman harmillisesti) 1/1. Eihän tuokaan huono tulos ole, mutteivät ihan täydelliset kuitenkaan..
Seuraava näyttelyreissu Hupilla on edessä lauantaina Maalahden ryhmänäyttelyssä. Poika nähdään myös Raumalla toukokuun puolessa välissä.

Loppuun vielä ne parhaimmat uutiset :) Hupin veli, Woohoo Alku eli Alpo osallistui Vaasan KV- näyttelyyn viime viikon sunnuntaina. En ole poikaa sitten viime kesän nähnytkään ja kyllä se oli hienossa kunnossa! Miehistynyt entisestään :)
Alpo sai mahtavasti ERIn + SAn ja voitti nuorten luokan. Paras uros- kehässä poika sijoittui hienosti toiseksi ja sai näin ollen SERTin sekä vara-CACIBn!!! Niin mahtavaa!!!! Kasvattaja-mummi on superylpeä! Ensimmäinen Suomesta SERTIn saanut kasvattini :)
Tuomarina toimi Marjo Nygård ja hän arvosteli Alpon näin:
"voimakas, mittasuhteiltaan oikea 22-kk uros. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, oikea purenta. Riittävä kaula. Hyvä eturinta. Rintalasta voisi olla pidempikin. Ok kulmaukset. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin. Runsas, oikean laatuinen turkki."
Seuraavan kerran Alpo nähdään Porin KV- näyttelyssä kesäkuun lopulla.

Loppuun vielä kuva näyttelytähdestä <3 ja onnellisista mummeista:

Woohoo Alku NUO ERI1+SA, PU2 SERT ja vara-CACIB
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti