torstai 4. syyskuuta 2014

Kesäkuulumisia

Blogi on viettänyt kesälomaa, mutta nyt vihdoin ja viimein hieman koirien kesäkuulumisia :)
Fani ja Lyyti ovat ahkerasti käyneet kevään ja kesän ajan agilitytreeneissä kerran vkossa. Molemmat ovat kehittyneet hurjan paljon ja tähtäimessä olisikin viimeistään ensi keväänä startata molempien kanssa 1-luokassa. Muutamissa näyttelyissä kesän aikana ehdittiin myös pyörähtää Fanin ja Hupin kanssa ilman sen suurempaa menestystä.. Syksyllä myös muutamia näyttelyitä suunnitteilla niin Suomessa kuin Virossakin.
Loppukesän olin Laihialla sijaistamassa kunnaneläinlääkäriä ja tytöt toimittivat vuorotellen työkaverin virkaa. Toisen ollessa "töissä" toinen vietti lomapäiviä Noormarkussa Hupin kanssa. Laihialla ollessa kävin myös katsomassa Fanin pentua Arskaa (Woohoo Amiraali). Herra oli valloittava tyyppi ja värikin oli vaihtunut hieman harmahtavaksi :)
Lyyti oppi myös Laihialla ollessamme vihdoinkin uimaan! Ennen neiti on mennyt vain siihen asti veteen, että jalat yltävät pohjaan. Nyt sain sen houkuteltua veteen ja sen jälkeen ei keppien hakemisesta meinannut tulla loppua. Uimatekniikka ei ole vielä aivan maisteritasoa, mutta ehkä sekin pikku hiljaa kehittyy :P


Fani meren rannalla
Arska

Tytöt päivystää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti