keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Paluu arkeen

Syksy on saapunut ja koirien kanssa meidän arki on taas alkanut täällä Tartossa..
Pennut ovat lähteneen uusiin koteihinsa ja Hupi jäi vanhempieni luokse Noormarkkuun :)
Täällä Tarton kodissa kaikki tuntuu kovin hiljaiselta ja rauhalliselta kesän touhuamisen jälkeen. Fani ja Lyytikin vain nauttivat olostaan, kun ei ole kiire minnekään eikä tarvitse vahtia, kuka milloinkin liikkuu ovesta ja missä pennut menevät. Nyt me tyttöjen kanssa vaan ollaan ja otetaan lunkisti!

Kesä oli tosiaan hurjan hektinen kaikkine pentuineen, näyttelyineen ja aksatreeneineen. Siinä sivussa tämä ihmislapsi yritti vielä tehdä harjoittelua ja käydä töissä. Tuntuu aivan kuin pääsisi lomalle kun koulu alkaa :)
Vaikka kiirettä piti, niin hurjan opettavainen ja mielenkiintoinen oli Fanin pentuprojekti. Saatiin myös paljon uusia tuttavuuksia ja ystäviä, opittiin paljonpaljon lisää ja mieleen jäi ihania muistoja, joiden voimalla jaksaa pimeän talven yli!

Kesältä meidän laumaan tosiaan liittyi Fanin poika Adonis alias Hupi. Hupi on hurjan touhukas ja komea miehen alku! Häntä tullaan varmasti näkemään näyttelykehissä niin Suomessa kuin täällä Virossakin, kunhan ukkeli vielä hieman kasvaa ;) Hupi pääsee myös harrastamaan vielä kysymysmerkkinä olevaa lajia, todennäiköisesti tokoa tai jälkeä tai kenties molempia.
Tällä hetkellä herra painaa 4 kg, joten ihan pieneksi ei tämä poika jää (ikää siis reilu 12 viikkoa) :) Hupi tuntuu olevan todella itse varma. Tämä tulee esiin varsinkin lenkillä, kun herra astelee polleasti rinta rottingilla eteenpäin, tuli vastaan mitä vain. Aivan kuin se omistaisi koko maailman :)
Tässä muutama kuva pojusta.

                                       Fanin pentujen ihmettelyn ohella Lyyti pyörähti vielä loppu kesästä 2 näyttelyssä, Pori KVssa ja Tampereen ryhmänäyttelyssä. Molemmista tuloksena EH. Näyttelyt sijoittuivat hieman huonosti neidin juoksuihin nähden. Pori oli hieman ennen ja Tampere aivan juoksujen loppuvaiheessa, tämän vuoksi neitiä ei kiinnostanut kulkea nenä pystyssä (niin kuin koirat normaalisti tekevät) vaan nenä meni pitkin maata siellä kun oli niin paljon kivoja hajuja :D Lyytin mahanaluskarva on myös kesän kahlailujen ja uimisen jäljiltä hieman niukka, joten jalat ovat hurjan pitkän näköiset(ainakin tuomarien mielestä)... Näyttely rintamalla meitä odottaa seuraavaksi Rakvere 20.10 ja 2 päiväinen Tarto KV 3.-4.11. Fani pääsee kanssa Tarton näyttelyyn ja Mari & Pete saapuvat myös katsomaan, miltä ne näyttelyt täällä päin maailmaa näyttävät ;)
Marille kiitos Lyytin kuvista!

                                          Fani harjoitteli pöydällä seisomista

                                          Lyyti Pori KVssa

                                                    Lyyti Cairnerkkarissa Yyterissä

Lyytin ja Fanin agitreenit jatkuvat nyt syksyllä ja parin viikon päästä mennään taas katsomaan, mitä tytöt ketusta ja keinoluolasta tuumaavat. Lyytin kanssa olen myös miettinyt tokon aloittamista.
Tässäpä nyt hieman meidän kuulumisia ja suunnitelmia.
Fani, Lyyti ja Hupi toivottavat kaikille oikein vauhdikasta ja mahtavaa syksyä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti