torstai 25. lokakuuta 2012

Lyytin kanssa Rakveressa

Viime lauantaina (20.10) matkattiin Lyytin kanssa Rakvereen kansalliseen koiranäyttelyyn. Näyttely oli 2 päiväinen, mutta ilmoitin neidin vain lauantaille. Näin jälkeen päin ajateltuna hiukan harmittaa..
Mukaan meidän matkaseuraksi lähtivät mäyräkoira Sandra ja novascotiannoutaja Helmi omistajineen :)

Cairneja oli yhteensä vain 4. Lyytin lisäksi 2 avoimeluokan narttua ja 1 avoimenluokan uros. Lyyti osallistui junnukehään, saaden ERIn ja junSERTin. Ainoana osallistujana neiti siis luonnollisesti oli myös ROPjuniori.
Paras narttu-kehässä neiti oli 1 ja lopulta vielä rotunsa paras! Päivän saldona siis ERI1, junSERT, PN1 ja ROP!! Lyyti esiintyi tosi kivasti ja oli ihan huippua päästä pitkästä aikaa halliin näyttelyyn! :)

Cairnien tuomari oli lauantaina ruotsalainen Dodo Sandahl ja Lyytin arvostelu kuului näin
"Exc. head and expression, a little weak in muzzle, exc. topline, nice front, nice hard coat in good condition, moves parallel with easy, well handled"

Fani jäi Tartoon kaverini luo hoitoon, neidin turkki ei ole ihan vielä näyttely kunnossa. 1,5 viikon päästä meillä on edessä 2 päiväinen Tarto KV, jonne olen ilmoittanut molemmat tytöt. Tuolloin saadaan myös ihania vieraita Suomesta, sillä Mari on ilmoittanut Peten samoihin näytelmiin :)
Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että Fani jaksaisi hiukan kasvattaa takakinttuihin ja kylkiin karvaa tässä 1,5 viikon aikana, ettei neidin tarvitsisi ihan nakupellenä lähteä kehää kiertämään :D


                                                    Lyyti ruusukkeineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti